perjantai 7. syyskuuta 2012

Huippua! Ei sitä millään muulla sanalla voi ees kuvailla;)
Eilen olin siis siellä Varustamossa ja HUHHUH!Kopsaan tähän mun fb statuksen siitä, koska se oli paras kuvaus koko illasta :))
  Facebook: Tän vuoden huikein ilta takana!!!!♥ Siis en osaa sanoin kuvailla sitä kuinka Jumala ja PyhäHenki oli tässä illassa meijän kaikkien keskuudessa!!!!!!! HUHHUH itekki vaa koin niin suurta Jumalan ja PH:n vaikutusta että kaaduin maahan, siis oikeesti Jumala on jotain niin suurta ja voimakasta!!!♥ Oli siis Varustamo ja ruotsalaispastori Tommy Lilja oli tullu puhumaan meille sinne!oijoijoij rakastan jumalaa niin paljon! Monia vaa kaatuili maahan ja parantu ja HUHHUH OIKEESTI AAMEN JA HALLELUJA! :D:D:D ♥ — paikassa Varustamo.

Jees siinähän se oliki.haha ku tota eilen facebookkiin kirjotin nii olin nii fiiliksis ja fb chatiski vaa fiilistelin kaikkien kamujen kaa ja tekstasin yhen kamun kaa viel sen illan kokemuksista ja kaikesta! Ja toi aamen ja halleluja tulee siitä ku se pastori Tommy Lilja kokoaja toisti sitä sen puhueessa!haha.

Tääki päivä oli fiilistelypäivä, ei angstattanu tai väsyttäny yhtää, mut se varmaa johtuu siitä ku nukuin pommiin ja missasin ekat kaks tuntii koulusta:D mut joo whatever haha. Oon tosi kiitollinen elämästä, kavereista, lyseosta, uusista kavereista, mäkkäristä, pyörästä, tanssista ja voisin luetella vaikka mitä jutskia tähä!!

Oli tosi hauskaa äsken web-kameran kaaXD oon tosi random muttei se haittaa! Ja näiden kuvien laatu siis on täyttä shaibaa ku ne on just otettu jollai kännykän kameralla ja koneen webcamillä.Jees mut siis tiivistettynä tää ja eilinen päivä oli jotai nii huippua!! jeejee.

2 kommenttia: