perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulunäytös!Tänään oli Joulunäytös. Tää näytös oli ja tuntu hurjan erilaiselta. Oli sellanen rauhallinen fiilis ja ei jännittäny yhtään. Tuskin tehtiin virheitäkään! Mä rakastan kaikkia niitä tansseja joita saatiin tänään jakaa muillekkin katsottaviksi. Rakastan mun ihania kavereita ja tuttuja joita on meijän tanssikoulussa mukana ja kuinka me kaikki voidaan vaa pokalla mennä kaikkiallle ja tansia Jumalalle ja yilstää<3 huippua oikeesti!
Ainut miinus tässä koko jutussa oli se kuinka jokaisessa tanssissa mun vanhat palovammat ja haavat aukeili ja tuli taas verta ja teki tosi kipeetä! :/ Yhessä vaiheessa näytöstä laitoin laastarinki varpaaseen ja hupskeikkaaa se irtos esityksen aikana lavalle ja minä tyhmä lähin poimimaan sitä sieltä sitten kun tanssi päättyXD
Mutta mitäs pienistä!

Tuo ihana tyttö, joka on nois kuvis millan tai mun kaa on Manna. Se on ihana!!<3 Manna on nii paras tyyppi ku se on tollane energyboost ja aina hymyilemässä ja wihii päivänpaiste! :D Ja Manna tuli siis kattomaan meijän tanssiesityksiä:)

Esityksen jälkeen jäin kirkolle auttelemaan pakkaamisten kanssa ja ottamaan kuvia Millan kaa. Syötiin pipareita ja glögiä, NAMI OIKEESTI <3
Vitsi nolasin itteni niiiiiiiiin pahasti kun juteltiin Crystalin, Emilian, Millan ja mun ex- matikanopen Tonin kaa! Mutta siitä en kerro enempää!!!! en en en.
Tulin joskus kymmenen jälkeen kotiin ja putsasin haavat ja söin ja sit tulin koneelle ja muokkailin kuvia ja facebookkasin;)

AINII ja tänää olin Millan kanssa jouluostoksilla ja syötiin RAXissa ja oli kivaa vaikka millan jalat melkei kuoli ku sil oli korkaarit:/ Elossa kuitenkin selvisi;)

Saattaa tulla vielä videomateriaalia meijän tanssiesityksistä, mut katotaa mimmosii videoita on tullu;)

Hyvää yötä babes!<3

(Sorry you english readers, today I won't write in english, because im so tired after this extremely long day</3 This post is just about Our Christmas dance- performance at our church and about my painful bruises i got from that:) love you guys a lot!, GoodNight and God bless!<3)3 kommenttia:

 1. Millä tavalla se kristillinen tanssi eroaa tavallisesta tanssista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.hengenuudistus.fi/kirkonrakentajien_foorumi/karismaattisuuden_ja_spiritualiteetin_tietopankki/lehtikirjoitukset_artikkelit/jumalan_ylistysta_laulaen_soittaen_ja_tanssien_markku_ylipaa/

   Eli siin tanssiessa ylistetään Jumalaa (: ps. hyvää Joulua ja onnnea hyvin menneestä tanssista!

   Poista
  2. Jep juuri niin! Vooi kiitos, Hyvää Joulua teille kummallekkin!!
   Huom se tanssi on yleensä sellasta ihan normaalia esim lajeina street, jazz yms. Mutta tanssimme ja loistamme Jumalan rakkautta tälle maailmalle ja ylistetään meijän Taivaan Iskää!:) yeaaah!

   Poista