lauantai 8. joulukuuta 2012

Miksi polttaa tupakkaa?HEI TE TUPAKOITSIJAT!

Kattokaa nyt näitä kuvia tässä. Tahotteko näyttää tältä? Voi olla että aluksi polttaminen voi näyttää ulkoapäin tosi siistiltä ja joillekki jopa puoleensavetävältä, mutta huhhuh sit vuosien päästä alatte näyttää tältä! hyi.
Varsinkin te nuoret.... te ette varmaa ees tajua mitä teette ittellenne? Ku te näin nuorena poltatte ja jäätte riipuvaisiks tupakasta  nii huhhuh kattokaa itteenne sitte jonku 10 vuoden päästä nii ette oo kauheen viehättäviä! Hampaat mätääntyneinä, syöpää keuhkoissa, elintoiminnot heikentyneinä, hengitys raskasta ja epävakaata, heikko sydän, turvonneet ylähuulet, iho ihan karseesa kunnossa, paljon ryppyjä, väärinvärjäytyneitä sormia, vääränlaista spermaa, huonompi kuulo, erilaisia sairauksia, synnytysongelmia yms.!!!! lukekaa nyt tota! HOUKUTTELEEKO?

Mua itteeni ainaki ällöttää ihan sikana jos joku polttaa, varsinki jos nuoret polttaa. Se näyttää jotenkin nii lapselliselta ja sellaselta vanhalta jutulta. Se on jo menny pois muodista kaua sitte! Ehkä sillon ku mä olin ala- asteella ja ku nuoret sillon poltti ni se oli iha sikakuul enkä ite ees tienny mitä kaikkee tupakoimisesta voi seurata. Mut nykyää tuntuu siltä ku nuoret vaan haluaa olla samanlaisia kun ennen on nuoret ollu? mitä järkee? Siis kui ällöttävää vetää jotai saastaa omaan kehoon vaan siks et se näyttää ulkoisesti siistiltä ja et talvella se saattaa "lämmittää" joojoo....kiva.

Mut on mullakin kavereita jotka polttaa. En sanois etteikö polttavat ihmiset olis hienoja ihmisiä, mutta oon ite vaan sitä mieltä että siinä ei oo mitään järkee ja et miks tarvis tehä samaa ku muut tekee? Ja se on tosi epähygieenistä. Mut rakastan mun kavereita<3

Joka päivä ihan missävaan olisin näkisin vaikka kuinka monta tupakoivaa nuorta ja isoja savupilviä....hyi?
Vaikutan kamalan kypsältä ja järkevältä kun kirjottelen tällästä, mutta eiks teistäki olis siistii jos vaikka suomi olis eka maa jossa tupakoivien ihmisten määrä olis mahdollisimman alhaisin?!! Se ois niin siistiä! Jos ihmiset vois vaan olla ja sairastella vähemmän ja kaikkee kivaa! Nuoret vois keksiä muutaki tekemistä ku polttamista ja oikeesti vähä ois parasta!

Jokainen vois kulkee huoletta ympäriämpäri suomee ja olla haistamatta shaibaa:D
Mut on oo mitenkää kieltämässä keneltäkään tupakkaa, tupakoitkoon jos haluavatXD lol sanon mää.
Mut sanon ainaki sen et miettikää uusiks mIKS oikein poltatte?

++++++ HYI MIKÄ HAJU!
Tää on toinen(?) järkeilypostaukseni;)
haha<3

10 kommenttia:

 1. Mut ymmärrän kyl tupakoitsijoiden sosiaaliriippuvuuden. Se on yksi suurista tekijöistö miksi ei lopeteta, ja sama asia juomisen kanssa. Kun se tekemisen asia yhdistää sitä porukkaa. Vähän sama juttu ku varustamossa, kaikki ylistää ja on tullu sinne kuuntelee Jumalan sanaa ja ylistämään. Ja sit siellä tapaa frendei samalla.

  Mut niin tupakassahan on paljon miks sitä ei kannata tehä, ihan niinku nuuskassaki. Terveys menee, ulkonäkö huononee, ja haiset aina ihan hirveelle. Ja se ku polttaa ekaa kertaa niin se tuntuu ihan hirveeltä. Siinä ei oo mitään järkee jatkaa. Mutta sitten siinä vaiheessa kun oota saanu ittelles sen nikotiini riippuvuuden niin teet sitä sen nikotiinin takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kyllä ihan samaa mieltä ja ymmärrän tosi hyvin kans et miks osa nuorista polttaa. Just ton sosiaaliriippuvuuden takii:)
   Joo, mutta tupakoinnin voi aina yrittää lopettaa :)
   Voi vaikka tutustua sellaisiinkin ihmisiin jotka eivät polta.

   Mut huom. tää oli vaan tää mun ajatuksienpurkaus tää teksti, et en ees kertonu niinku kaikkia faktoja ja syitä ja kaikkee sellasta, koska muuten olis menny 1000tuntia tän postauksen kirjottamiseen:D

   Mut kiva että kirjotit tollasen lisäyksen!(:

   Poista
 2. Mä lopetin viikko sitten ja elämä on maistunu sen jälkeen paljon paremmalta!

  VastaaPoista
 3. Asiaa! Tosi kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 4. eiköhä se oo jokaisen oma asia haluaako polttaa ja tuhota elämänsä vai olla polttamatta :) mutta en väitä etteikö tää ois asia puhetta , oon itekkin joskus polttanu ja jokaisella henkeenvedolla mietin että se lisää kaiken maailman syöpien riskien lisääntymistä , mutta nykyää en enää ees polta , vaikka tarjottais .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. onhan se, mut tää on myös mun blogi ni kirjotin tänne vaan oman mielipiteeni:) no hyvä, siitä kanttii olla ylpee!:)

   Poista
 5. Täysin samaa mieltä Kata! Tupakointi on yksi asioista, joissa ei ole ainuttakaan hyvää puolta (lukuunottamatta riippuvuuden ja sosiaalisen paineen tyydyttämistä, mutta niitä en laske).

  VastaaPoista