tiistai 4. joulukuuta 2012
Moi kaikki ihanaiset!

Tänää oli aika uuvuttava päivä. Koulu alko 8 ja päätty 4 jälkeen. Suuntasin sit tanssikoululle ja oli kahet treenit. Olin tosi väsyny ja iha ylikierroksilla;)
Treenien jälkeen menin Millan kaa bussilla keskustaan, käytiin mäkkärissä iltalounaalla ja sit mentiin bussilla kotiin. Kun kävelin bussipysäkiltä kotiin, kuuntelin niin hyviä biiseä ja vaan ihastelin Kuokkalan aluetta ja Jumalan taidesilmää;)
Tulin kotiin, siivosin, lajittelin pyykit ja tallustelin ympäti taloo ja tein muutamii randomjutskia.
Sit tulin koneelle ja tässä sitä ollaan!

Huomenna on nii huippu päivä! Mulla on koulua vaan 2 tuntia ja sit lähen kotiin nukkumaan, siivoamaan ja pyykkiä hoitamaan. Illemmalla on sitten tän viikon viimeset treenit ja sit ah, lepo.
Torstaina on Varustamo ja jeejee se on oikeesti aina viikon kohokohta! Jumala on best<3 :)
MUTTA tällä viikolla on toinenkin kohokohta!! Meillä on perjantaina klo.19 vapiksella meijän tanssikoulun Joulunäytös ja ootan sitä innolla, koska Jumalalle tanssiminen, tanssiminen ja esiintyminen on nii siistiä ja ihanaa ja uuuuuh<3

Meen perjantaina Millan kaa jouluostoksille ja vähän parasta!! Tykkään ostaa toisille lahjoja! Tulee hyvä mieli:) Joulun jälkeen on sitten pakko säästää rahaa elokuun ekalle viikolle asti, sit voin tuhlailla, jos Unkari- reissun ja TeenStreetin jälkeen jää rahaa jäljelle;)

Mun tekee mieli maitoo, oikeesti Valion rasvaton maito on jotain niin hyvää!!!!!!!!!namnam.

Otin kuvan meijän kissasta.jee.mieletöntä.
Otin kuvan mun pikkusiskosta, Nellistä.Jees, se on söpö tyddö<3

Ah Huomenna niide kahen tunnin jälkeen alkaa ITSENÄISYYSPÄIVÄLOMA melkein 5 päivää joshuominen lasketaan;)
Oon fiiliksissä! Ja pitäis kyl iha just mennä peiton alle nukkumaa karhun unta:D so-not-gonna-happen!

Nyt kuitenki lopetan tän tekstin kirjottamisen ja toivotan teille parasta yötä! JA HEI TE BADASS NUORET! Heti ku teilläki alkaa tää loma, ni mitä jos ette heti menis bilettämää ja vetää vaikka mitä shaibaa teijän kehoonne, vaa viettäisitte oikeesti ihanana rentouttavan loman löhöillessä kotona ja katellessa leffoja ja viettäessä oikeeesti ihanaa aikaa kavereiden kaa jutellen ja nauraen ja ottakaa vaa rennosti! Ei tartte juoda nyt;) vinksvinks.pus God loves you and He sees everything you do.

Hyvää yötä mussukat, tää hihhuli menee nukkumaan, tai ainaki yrittää mennä. Puspus xoxo<3

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kuinka sä taot muitten päihinkin järkeä, nimittäin ton alkoholin suhteen (: nykyäään ihan liian moni juo, vaikka vois olla tekemässä jotain äärettömän paljon kivempaaa ja parempaa (esim ylistämässä Jumalaa<333) hehe sun blogi on kiva :))) ja oot ihan hullun kaunisC:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes mahtavaa! Ja mä tahonki takoo järkee muitten päähän, se on kivaa½½ Niin juo aivan liian moni! Ja se on nii lapsellista tai tosi epäkypsää, ainakin mun mielestä ja oikeesti, ei siinä oo järkee? niimpää, Jumala on paras!!!!<333
   kiittikiitti paljon!! vooooi ihana oletm kiitoss! :)<3

   Poista
 2. mistä tiiät että jumala on mies? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. missä mää niin oon muka sanonu? :D ei se taida olla mies eikä nainen:)

   Poista
 3. siiskun laitoit tohon että HE sees everything you do

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Englannin kielessä käytetään yleistämistapauksissa HE- muotoa :)

   Poista