maanantai 17. joulukuuta 2012
 Nyt on maanantaiiiiiiiiii !! Eli siis loma alkaa lauantaina vikan kokeen jälkeen! Niimpä, mulla on koe lauantaina.......kyllä mää selviän. Koe-viikko alkaa siis huomenna ja päättyy lauantaina. Huomenna on psykan koe, keskiviikkona espanjan koe(kai), torstaina varmaan enkun koe ja perjantaina ei mitäään<3333333333 sit lauantaina on äikän koe.
 Ootan innolla Joulua! Siihen on tasan viikko jäljellä ja sillai toivon, et jouluaamuna en heäöisi aikasin vaan nukkuisin pitempään ni ilta tulis sit nopeemmin;) mut sillai on kiva herätä aikasi, ni voi tehä viel kaikkee päivällä:D
 En varmaa enää postaa ennen joulua, mut ei sitä koskaa tiiä. Joulun jälkee sit ainaki ku kerron teille mitä on tapahtunu ja mitä oon saanu;)
Huippu joulunodotusta ihanaiset!<3

It's mondayyyyyyyyy !! Which meens my holiday starts on saturday after my last test! Yep, I have a test on saturday...i'll survive. Test- week starts tomorrow and ends on saturday. Tomorrow I have my psychology test, wednesday- spanish test, thursday-english test, friday i don't have anything<33333333333no school. and then, on saturday I have my finnish test.
 Im reaaally waiting for christmas! Just a week left and in a way i hope i will sleep late on christmas morning so that the evening would come faster hahaha;), but i would also like to wake up very early so that i could do all kinds of stuff:D
 Im probably not gonna post anything before christmas, but you never know. After christmas i will post cuz i'll tell you guys about everything that has happened and what i've got;)
Have an awesome time waiting for christmas my lovelies!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti