keskiviikko 12. joulukuuta 2012

The Hobbit!

Olin eilen kattomassa Hobitti- leffan!! Ah se oli ihaaaana<3 Nii hyvä leffa kyllä ettäääää...
Ja niitä tulee viel 2 !!! Ootan innolla. Elokuva alko siin 00.00 ja päätty klo 3.00 ja tänää koulu alko 8ltaXD
Nukuin sen 3 tuntii ja sit menin kouluun ja kävi niin siisti juttu, et bussissa rukoilin et saisin tosi hyvän mahdollisuuden nukkua tunnilla nii et ope näkis ja oikeesti nukahtaisin, nii sitte ku meil alko tunti ni ope kerto et katotaan elokuvaa<33333 ah luokasta sammutettii valot ja sain nukuttua melkei 1.5h <3 ihanaa! Nyt oon saanu nukuttua sen 4.5h...
Tulin just kotiin viettämään hyppytunteja ja aattelin nukkuu jonku tunnin ehkä? Ni sit oon nukkunu 5 ja puol tuntii<33 ah ihanaa? öö.ei.
Mut oli se leffa kyl tän väsymyksen arvosta!!<3333

ah! Ja hei kantsii kattoo tää leffa!<3

4 kommenttia:

 1. onko susta väärin jos sisäisesti vähän ehkä uskooki jumalaan, mutta on eronnut kirkosta ja aina sanoo kuitenki kaikkialla että ei usko, mut silti aina jonkun pahan paikan tullen nii rukoilee jumalalta apua? auttaaks se? et vaikuttaaks se usko vaan kuoleman jälkeisiin tapahtumiin vai auttaaks jumala kaikkia ihmisiä täällä riippumatta siitä uskooko ne julkisesti, sisäisesti tai ei usko ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jos sanot kaikkialla että et usko, niin samalla kiellät Jumalan olemassaolon. Lyön vaikka vetoa että jokainen jolle tulee joskus paha paikka rukoilee vaikka ei olisikaan uskossa,koska ajattelee että se voisi ehkä onnistua ja toimia jonakin onnen"amulettina"?
   Usko vaikuttaa kokoajan. Jos uskot sisäisesti Jumalaan, mutta suullisesti ja ulkoisesti kiellät Jumalan, niin ei se ole oikeaa uskoa.
   Mut miks erosit kirkosta? Aina voi löytää jonkun uuden seurakunnan:)
   Siis jos uskonasiat kiinnostaa ja haluaisit oppia lisää ja saada vastauksia? :)

   Poista
  2. hmm...... okei :) en älynny oikeen et auttaaks jumala siis kaikkia vai vaan niitä jotka oikeasti uskoo mutta kiitos vastauksesta! :)

   Poista
  3. Jumala rakastaa kaikkia ja mun mielestä se auttaa niitäki jotka joskus kääntyy sen puoleen avun tarpeessa:) mut siitä en oo kuitenkaan varma:)
   mut eimitää iha mielelläni vastasin:D

   Poista