torstai 10. tammikuuta 2013

Varustamo meininki;)


Tänään oli tän vuoden eka varustamo ja ah ihanalta tuntu olla siellä kaikkien tuttujen seurassa ja olla vaa ja tuntee Jumalan läheisyys voimakkaammin mitä oon nyt tän viikon aikana tuntenu ku on ollu nii paljo stressiä!:) Ihanan rauhallinen fiilis nyt ja oon innoissani lähössä huomenna kouluun! paitsi jos nyt ensin tekisin ne ruotsin läksyt ni aamulla ei oo panicpanicpanicpanic;)
Miranda oli tänää varustamossa ja se oli hurrrjan ihanaa, koska miranda ei koskaan pääse sinne, ku sillä on aina treenit siinä samaan aikaan:( mälsää. mut tänää se tuli!<3 se on nii ihaaaana ja hasssuXD ja notkee;DDD mirandaaaaa;)))))
Otin vähä videoo sieltä ylsityksestä, ni saatte pikkuriikkisen kuvan siitä, et millasta tuolla on! tervetuloa vaa, otetaa sut lämpimästi vastaan, jso tahot tulla paikanpäälle tsekkaamaa! Tänää manna toi sen hurjan kivan kaverin annikan tonne ekaa kertaa ja oli kiva tutustua siihen! :) Nyt on tullu aika paljon kavereiden kavereita käyää varustamossa ja ne on kaikki tykänny! Ja mukavia kaikki! :D

puhuin tänää aika paljo.ja selitin liikaa turhia juttuja.ja nauroin paljon.puhuin liian nopeesti.mm.XD

Hyvää yötä rakkaat! Ja yrittäkää selvitä vielä huomisesta päivästä;) sit voitte levätä, cuz it's friday fridayyyy siis...huomenna on jo torstai, mut koulun jälkee alkaa lepoXD joo säädän.sori!<32 kommenttia:

  1. oot paras kata! ja Jeesus varsinki!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jes kiitos! ja tietäisimpä kuka oot, mut säki oot! niimpää, amen!<3

      Poista