maanantai 11. helmikuuta 2013

Kohta kohta kohta lämpöön päin!


Eli ollaan perheen kanssa lähössä joskus hiihtolomalla floridaan päin ja kerroinki edellisessä postauksessa, että miks me sinne mennään ja syy ei oo mitenkää ihana, koska pappa voi huonommin, mut kuitenki sitten ku ollaan siellä ni kaikki pyrkii olemaan iha normaalisti ja tehään reissusta ikimuistoinen kuitenkin :)
Siitä on jo kolme tai neljä vuotta ku viimeks oltiin siellä koko perheen kaa..pari vuotta sitten yritettiin lentää sinne jouluks, mutta kun oltiin lennetty ruotsiin ja sieltä ois pitäny lentää saksaan, ni kävi nii et saksan lentokentällä oli joku lumimyrsky tai joitai, nii ei päästy lähtemään. Saksasta oltais lennetty sit floridaan, mut ei onnistunu. Harmitti niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon!
Mut nyt päästään lähtemään eikä enää tähän aikaan vuodesta pitäis mitää hirveitä lumimyrskyjä saksassa olla, ni reissu on varma. Oon niin innoissani, koska rakastan matkustamista tosi paljon ja varsinkin kun lennetään floridaan ni lento kestää yli 10 tuntia;) siellä koneessa on näytöt ni voi kattoo kaikkii leffoja ja pelata pelejä :D siellä on myös hyvää ruokaa ja kivaa porukkaa:) saa myös nii paljo limsaa ku tahtoo;)
Yks miinus on lentokoneen vessat....saan sydänkohtauksen aina ku oon siellä vessassa koska siellä on hirveesti kaikkii pelottavia ja sydäntäpysäyttäviä ääniä:D:D:D sit on ihanaa ku lähetään täältä kylmästä suomesta ja sit ku saavutaa floridaan ja ollaan lentokentällä, ni heti ku tullaa ulos lentokentän ovista ni tulee sellane ihana hiostava lämpö<3 en jaksa oottaa. ja ku tää reissu tuli näi äkkiä, ni en oo ehtiny henkisesti valmistautua, ni mä tuun olemaan ihan ylikierroksilla seuraavan 2 viikon aikanaXD sori kamut<3
Pääsee ruskettumaan, uimaan, kuvaamaan PALJON, näkemään sukulaisia (siellä tulee olemaan tällä kertaa kaikki meijän sedät ja tädit jotka asuu muualla amerikassa ja saksassa yms.) kivaa, koska oon nähny niitä ehkä 2 kertaa mun koko elämän aikana:P jännää!!!! mut oon nii innoissani! Ootan sitä hetkeä, kun voin ruveta pakkaamaan ja valitsemaan asuja ja kaikkee!<3 MATKUSTAMINEN ON IHANAA!
Mut kokoajan pidän mielessä mun papan ja rukoilen sen puolesta ja onneks on Jumala joka huolehtii siitä ja tietää mitä tapahtuu:) pitää vaan luottaa siihen ja ajattella positiivisesti:) mut ennen tätä koko reissua nii on kiire suunnitella Millan kaa meijän tanssia sinne Junnudynikselle ja huhhuh. Ei kuitenkaa oo yhtään stressiä mistää tällä hetkellä:) ei oo ollu stressi' lainkaan viime torstain varustamon jälkeen ku koin siellä nii mielettömän "sisäisen taakan irtautumisen" kuulostaa hassulta, mut en osaa oikei selittää sitä XD heh.mut kuitenki ihanaa olla stressaamatta mistään!<3 Mitä lomasuunnitelmia teillä on? tell me, koska tykkään udella asioista :D:D:D:D:DD:D:D:D <3 meen nyt syömään makaroonilaatikkoo.... heippa! ja kivaa päivää teille!

Love you, <3Kata

2 kommenttia:

 1. 2½ vuotta siitäku oltii!!!!! t.emilia p.s. lolkata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .....pikkutarkka.
   tuntuu pitkältä ajalta kun viimeks oltiin siellä.

   p.s. lolemilia;)

   Poista