sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sunnuntaikuvailua.


Tänään en keksiny mitään tekemistä, niin päätin mennä ottamaan kuvia pihalle. Tumat silmämeikit ja huulipunaa. eipä sen erikoisempaa. Meijän viikonloppu on ollu vähä sekava. Meijän mummo soitti meijän äitille ja sano et meijän pappa on huonommassa kunnossa (sillä on syöpä). Äiti skypetti tänää niiden kanssa ja tuli sovittua, että meijän perhe lentää sinne jo tän kuun lopussa. Eli floridaan on matka. Ennen reissua oon siellä Junnudyniksellä Millan kaa pitämässä tanssikanavaa ja tää tuli nii äkkiä, että en oo vielä henkisesti ehtiny tajuta koko tilannetta. Reissuun on vaa pari viikkoo:ooo Huomenna ei oo vielä koulua, koska lyseolaiset pitää lakon, koska ne ei halua et lyseon tilat lopetetaa:P joten meil on kolmen päivän viikonloppu:)
ja ens viikko on tän jakson vika viikko?? vai onko...en muista. toivottavasti on, koska loma ois aika tarpeelline ku on nii hektistä tällä hetkellä. En keksi enää et mistä voisin vielä kirjottaa, koska en oo oikeesti tehny mitää nyt viikonlopun aikanaXD hups. ehkä keksin jotai tekemistä huomenna:)

Hauskaa loppuiltaa! :) 

love you, <3Kata
4 kommenttia:

 1. oot tosi kaunis!! :) ja vähä ihanaa pääset pois täältä kylmästä Suomesta Floridaan! Oon aina halunnu käydä siellä. Mut tosi kurjaa et sun ukki on huonossa kunnossa! Voimia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti samoin!!:) noniimpää äkilline pikaloma lämpöön!<3
   no joku kaunis päivä sinne sitte;)
   nii, onhan se, kiitos:)

   Poista
 2. Sullakin on todella kiva blogi! Sulla on ihanat silmät, rakastuin ♥

  ja liityin takas lukijaks :)

  VastaaPoista