lauantai 27. huhtikuuta 2013

rest.rest.rest
Terveppäterve! :)

Tänään piti olla jalan leputtelupäivä, mut herättyäni kävin suihkussa, siivosin mun huoneen ja vessan. Sit lähin iskän kaa autontarkastukseen ja sit mentiin palokkaan ostaa mulle juoksukengät. Sit pysähyttiin syömään ilmasia makkaroita. Sit lähettii kotiin päin ja sato rakeita!!!

Nyt tultiin kotiin ja äsken oli ruoka. pesin viel vessan lattian ja nyt pääsin koneelle ja lataan kännykkään musaa. Mun huone on nyt nii ihanan siisti! tää tuntuu hyvältä, ei mitää turhaa roinaa missää..ainakaa näkyvillä;) ghahahah. jk.

______________________________________________________________________________

hellohello! :)

I was supposed to rest today, so that my foot wouldn't have to be used, but...I took a shower in the morning, cleaned my room and the bathroom.Then my dad and I went to get our car inspected and after that we went to buy me some running shoes. Then we stopped for a free sausage. Andfinally were on our way backhome and got into a hailstorm!!!:D

We came home and just finnished eating dinner. I washed the bathroom floor and now I'm on the computer, uploading music to ny phone. My room is so clean today! it feels good, no useless crap anywhere, at least not in sight;) ahahah jk.
Enää viikko tanssinäytökseen! Ens viikolla aijon käyä joka päivä lenkillä, kun nyt nois juoksukengis ku kävelee ni ei satu ees nii pahasti. Sit lauantaina äiti ja iskä lähtee floridaan papan muistojuhlaan. Kiirettä pitää ja kaikilla on menoja!

Kohta on kesäloma! Laskettiin koulus kavereiden kaa et ois enää joku 17 pv koulua? ku on kaikkii tollasii lomapäiviä ja koeviikko ja sillei:D ihanaaaaaa!! Sit unkariin!:) ja sit kesätöitä ja sit konffa ja sit vapiksen kesäjuhlat ja sit new wine ja sit kesätöitä ja sit teenstreet!!!!!!!! elämä on vaan niin parasta! nautin joka hetkestä.
________________________________________________________________________________


A week left before the dance show! Next week I'll be going on jogs like every day and my foot doesn't hurt that much in these new running shoes, so I'll enjoy running with no pain. O nsaturday mom and dad will go to florida to my grandpa's memorial. Everyone is busy and always going somewhere!

Almostsummer! My friends and I counted, that we have like 17 days left of school? Because of all the short holidays and test-week and such:D i love ittt! And then, Hungaryyy!:) and then summerjob and konffa and the freechurch summercelebration and new wine and mysecond summer job and then teenstreet!!!!! life is just so awesome! I'm enjoying every moment.
 I FEEL GOOD.OH GOD IS GOOD.6 kommenttia:

 1. Heiiii siisti huone sulla mii laik! 8)

  VastaaPoista
 2. Sä oot kyllä ihanan hyväksyvä :)) Ei mua haittaa jossä ajattelet että avioliitto on vaan naiselle ja miehelle, josset sä samassa ajatuksessa tuomitse mua. Yhtä lailla mä hyväksyn sen että kaikki on erilaisia ja ajattelee erilailla.
  Ehkä mä joskus voisin käydä vaikka jossain nuorten jutussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :)) jes hyvä ettei haittaa! en tuomitse, en todellakaan.
   jepppp. todellaki voisit käydä!:)

   Poista
 3. en tunne sua yhtään mutta vaikutat aivan sairaan ihanaltahuipulta rennolta tyypiltä!! hahah :D siunausta sun päiviin ja mistä tietää vaikka joskus tavattaski :p xdd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii ihana kuulla hei!! ahah :D kiitti samoin! xdd

   Poista