tiistai 14. toukokuuta 2013

sommaren.


Whoppedoppedoooo. Ihanaa kun aurinko paistaa ja kaikki on hyvällä tuulella! Koulussa oli kivaa ku päivä tuntu menevän jotenki kumman rennosti ja nopeesti. Mentii kavereiden kaa keskustaan jätskille ja kattomaa ihmisii ja sillai ja oli ihana sää ja on vieläki ja jeejee!

Tulin joku pari tuntii sitte kotii ja nyt ollaan emilian kaa meijän sivupihalla ottamassa aurinkoo. Mulla on kiva kiva fiilis. Meen joskus tänää millalle hakemaa mun vikoja yökyläkamoja ja sit kotona chillaan vua.

Huomenna on koulua ja tukari ja kavereita ja lisää hyvää säätä..toivottavasti<3 mutjoo IHANAT FIILIKSET tällä hetkellä:)
_________________________________________________________________________________

Whoppedoppedoooo. The sun is shining and everyone is in a good mood, ah it's great! School was cool, because the day felt really relaxing and short. We went downtown with my friends for some ice cream and people- watching and yeah what a wonderful weather and it still is and yeyeyey!

I came home a couple of hours ago and now emilia and I are sunbathing in our side yard. I feel so great.I'll be going over to milla's sometime today, to get the rest ov my sleepover stuff and then I'llcome back home and relax.

Tomorrow I have school, church, friends and more of this good weather..I hope<3 muttajoo I FEEL SO GREAT right now:)


Emilia ja minääää :DDDD sunshineeee


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti