tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ihana Maanantai:)

 Älkää tosta hatusta välittäkö. Se oli mun pikkusiskon näytelmässä ja pääty mun päähän joskus jossai vaiheesxd

Tänään oli kivaa. Valvoin Nellin kaa eilen puol neljään, koska katottiin sellasta elokuvaa ku Glory Road joka on tosi hyvä ja liikuttavaki. Se perustuu tositarinaan.

Heräsin vähän yli 12 ja sit säädin jotain, söin ja lähin puol 3 jälkeen keskustaan Mirandan ja Juhon kaa. Meillä oli kivaa ja oli kiva nähä pitkästä aikaa ja vaa chillailla. Juho lähti sit joskus seittemän jälkeen ja jäätiin Mirandan kaa kaksin pyörimään. Juteltiin kauan ja syvällisesti ja oli niin kivaa, koska ei olla pitkään pitkään aikaan puhuttu näin paljon, eikä oikeastaan olla oltu pitkään aikaan kahdestaan, joten tuntu tosi hyvältä ja vapauttavalta ku keskusteltiin ja kaikkeee kaikesta. Ja nyt ku Miranda muuttaa sinne Helsinkiin virallisesti tällä viikolla, ni tää oli vähä niinku meijän "viimeinen hetki".</3

Onneks on niin monia eri tapahtumia ympäri vuoden joissa nähään, nii ei tunnu liian kurjalta. Kyllä surettaa ja kovasti mut on ihanaa tietää et meillä on vahva ystävyys ja se jatkuu vielä:)

Huomenna pesen ikkunoita. Perjantaina lähen Järvenpäähän Junnudynikselle apulaisryhmänohjaajaks.Siitä tulee siistiä. Lapset on siistejä.
______________________________________________________________________________
Don't look at the hat. It was on my sister's head in her school play and at some point it ended up on my headxd

Today was nice. I went to bed after three thirty because Nelli and I watched this movie called Glory Road.It's a really good movie and it's based on a true story. It's very touching too. Well not the whole movie, but some scenes.

I woke up sometime after 12 and lazed around, ate breakfast and around two thirty I went downtown with Miranda and Juho. We had fun and it was so nice to see them and just hang around. Juho left around seven thirty. Miranda and I talked for hours and had really great deep conversations while walking around the same block like five timesxd We haven't had a one on one conversation in a long long time, so it was very refreshing and awesome. And now that Miranda is moving to Helsinki officially at the end of this week, this was kind of our "last moment" </3

I'm so glad that there are so many conferences and events throughout the year, so I'll be seeing her around and it won't feel that bad to be apart. I'm going to be really sad when reality strucks and I notice that she isn't living here anymore. But thank God we have a strong friendship and it's still going on:)

Tomorrow I'm going to wash windows. On friday I go to Järvenpää to Junnudynis as a volunteer. It's gonna be cool. Kids are cool.


5 kommenttia: