keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Tomorrow= last normal day.Huomenna on mun vika normaali päivä. Tai, no ei sekää nyt hirveen normaali oo koska mulla on hurjan paljon kotitöitä yms. pitää pestä ikkunat, pakata laukkuja, hakea varastosta teltta, siivota vessa ja illalla meen vielä Varustamoon.

Perjantaina lähen aikasin aamulla mun kaverin Idan ja sen iskän kaa Järvenpäähän ja siellä me hillutaan koko päivä ja sit ollaan yötä jollaki kirkolla. Lauantaina alkaa Junnudynis ni sit siirrytään sen tiloihin ja ollaan siellä euraavat 5(?) päivää. Oi kun kivaa!!

Junnudynis loppuu sit keskiviikkona ja samana päivänä lähen jo Konffaan. Ihanaa mennä sinne! Sinne tulee suurinpiirtein kaikki mun kaverit, okei ei nyt ihan mut silti ja niitä on niin kiva nähä!! Hyviä musiikkiesityksiä ja  opettavia puheita kans! kivaa! tuuthan säkin sinne?!;)

Huomista odotellessa. Tällä viikolla en oo hirveesti nukkunu. Ei se mua haittaa. Väsyttää vaa:D Ja nytki kello on puol 3 ja oon skypessä Micahin kaa:)

Mut hei keuruulle kaikki 19- 23 pv!<3 hyvää yötä:3
_________________________________________________________________________________
Tomorrow is my last normal day. Well I can't really call it normal, because I have lots of work at home. i have to wash windows, pack my bags, get the tent out of the storage, clean a bathroom and in the evening I go to Varustamo.

I wake up early on friday. I go to Järvenpää with my friend Ida- maria and her dad. We'll just chill around and then spend the night at some church over there. Junnudynis starts on saturday and so we'll move to that area for thenext 5(?) days or so. Howfun!!

Junnudynis ends on wednesday and on the same day I go to Konffa. It's going to be great!
Most of my friends will be coming, so I'll bereally excited to see them!! Good music performances and good preachers will be there toooooooooo! I hope you will be there too?!;)

Waiting for tomorrow. I haven't had thatmuch of sleep thisweek But it doesn't bother me. I'm just tired:D It's like 2 thirty in the morning now and I'mstillskyping with Micah:)

But hey, you guys get your butts transferred to Keuruu on th 19th. Konffa ends on the 23rd!<3 Good Night:3


2 kommenttia: