keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

2 days left. sneakpeek?;)

Videoita/videos:Linkkejä/links:

Kuvia/photos:Kuolen. 2 kokonaista päivää jäljellä. TEENSTREET. Tää tapahtuma on pyöriny mun päässä jo 2 vuotta. Ja tää kevät on ollu täyttä kidutusta. Mutta se on jo näin lähellä! Tänä vuonna TeenStreetille on tulossa yli 4000 ihmistä!!! miettikää sitä. harvoin näkee yhessä paikassa samaan aikaan noin paljon "kansaa" :D oon nii innoissani! Ens vuonna kaikki mukaan jos ette tänä vuonna oo jo messissä! Ja vaikket oo uskossa, ni kuule siellä tapahtuu;) Monia tuttuja on tullu siellä uskoon:)vinksvinks;) miettikää sitä. 

LAUKKU ON PAKATTU.
REPPU ON OSTETTU.
______________________________________________________________

I'm going to die. 2 days left. TEENSTREET. This conference has been on my mind for 2 years now. And this spring has been torture for me. But it's this close already! Over 4000 people are coming this year!!!! think about that. barely ever you see so many people in the same place, at the same time:D i'm so excited! If you're not coming to TS this year, be sure to think about coming next year! You don't have to be a christian to go there, but you might become one;) Amazing things happen;) I know some people who've become christians there:) it's so cool. and a life changing experience;) think about it.

SUITCASE IS PACKED.
BACKPACK HAS BEEN BOUGHT.2 kommenttia:

 1. ois nii hieno lähtee kans mut on toi kielimuuri.. :/ eli en osaa puhua hirveesti englantia jne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei kuule ei se kielimuuri haittaa, koska ilman kielitaitoaki n selviää! :) siellä on muita suomalaisia, kaikki pienryhhmäjutut on suomalaisten kanssa, opetukset saat käännettynä suomeks kuulokkeiden kautta ja siellä on niitäkin suomalaisia jotka osaa englantia ja voi auttaa sua keskustelemaan ihmisten kanssa :)

   suosittelen! :) ei huolia oikeesti.

   Poista