tiistai 16. heinäkuuta 2013

kaikkee hupsua.
Mun kesätyöpaikka on paras oikeesti! Ne mummot ja papat siellä on niin kivoja! Tänäänki tuli laulettua virsiä ja juteltua menneistä ajoista ja vietettiin synttäreitä ja katsottiin vanhoja suomalaisia elokuvia. Ite tunnun aikuistuvan kokoajan siellä. Kypsyn kuin peruna. No en nyt ihanXD

Teenstreet alkaa ens viikolla. Oon jo 2 vuotta odottanu tätä hetkeä kun voin sanoa että se on ens viikolla:'D i'm so happy!

Hei jos teillä on Spotify niin menää sinne ja kirjottakaa hakuun Katarina Lahtela. Sit löydätte sieltä mun "Tears of laughter" soittolistan. menkää kuuntelemaan se, ni kyllä rakastutte täysin siemauksin. Se tuo paljon iloa ainakin mun elämään;)
_________________________________________________________________________________

My summerjob is the best! The grannies and gramps are so great! Like today for example, we sang hymns, talked about the good old days, celebrated birthdays, watched old finnish movies ect. I feel like I'm getting a little more mature and adult-like every day. Getting ripe like a potato. hah just kiddingXD

Teenstreet starts next week. I've waited 2 years for this moment, when I can say that it's next week:'D

Hey if you have a Spotify, go there and write my name (Katarina Lahtela) in to the searchtab. Then you find my playlists and such. Open up my "tears of laughter"- playlist and listen to all 4 songs. You will fall in love with them I hope. They bring me lot's and lot's of joy;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti