sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Linnanmäkeen Linnanmäkeen!!♫
Oltiin eilen Linnanmäellä perheen kaa ja siellä oli hurjan kivaa niinkun aina!:D Samana päivänä sinne tuli Micah, Saara ja Juha ja niitäki oli superkiva nähä!:) Emilialla on nyt sinisenvihreet hiukset niinku kuvista näkeexD kestää totutella niihin, mut kyll ne on superhienot että aijaijaij!

Linnanmäen jälkeen mentiin Chamberseille syömään ja oli niin ihana nähä koko perhettä ja viettää siellä aikaa!:) Niillä on tosi ihana asuinalue ja koti!! Ja kaikki kaupat yms. hurjan lähellä! Mirandan nään New Winessa ens viikolla, mut sen jälkeen en enää vähään aikaan ellei se tuu jkl jossai vaihees:/ sad</3 mut onneks on skype!
_________________________________________________________________________________
We were at Linnanmäki in Helsinki yesterday and had a lot of fun as always!:D Micah, Saara and her husband Juha came there too and it was really nice to see them!:) Emilia's hair is a shade of blue and green now as you can see in the picturesxD it takes a while to get used to them, but in the end they are supercool!! ahuuuu!

After Linnanmäki we went to Chambers to eat and it was awesome to see the whole family and spend time with them!:) Their neighborhood is so beautiful and their home is too!! All the shops and stores and such are really close by! I'll see Miranda next week at New Wine, but after that I won't see her in a while unless she visits jyväskylä:/ it's sad</3 but thank God for skype!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti