perjantai 9. elokuuta 2013

2 days to go.

Kånken 54,95€ Partioaitta 
Bali- hajuvesi, 7.95€, Müller
Victoria's Grandma- Little Ice Cream Dreams, 1,99€,  Müller
lyhyt T- paita, 1€, La Palma
Tossa mun uusimmat ostokset. Oujee. Ihan kivoja, eikä kovin kalliitakaan;) Tänään oli tosi tyhmä päivä. En tehny mitään. Ja nyt jälkeenpäin kaduttaa kovasti!- Datasin, siivosin ja tein ruuan. Tyhmä minä. Mutta oli tässä päivässä plussaakin. Tein vaihteeks hyvää ruokaa, hengasin kissan kaa, treenasin vatsalihaksia, juttelin Micahin kaa pari kertaa puhelimessa ja katoin äitin kaa telkkarista Ellen DeGeneres:iä. Se on huvittava. 

Huomenna on lauantai. Mulla ei oo mitään suunnitelmia. Haluaisin tehä jotain ihanaa vielä loman kunniaks! Emilia tulee illalla kyllä kotiin ja lupas leikata mun hiukset vähä lyhyemmiks, mut päiväks tartten aktiviteettia. Olis superkivaa skypettää kavereiden kaa ja käydä lenkillä. Voisin herätä jo kymmeneltä...ni päivä tuntuis pidemmältä ja ois enemmän aikaa kaikkeen.

Sunnuntaina mulla ei oo muita suunnitelmia kuin että näkisin mun koulukavereita pitkästä aikaa ja sovittais vähän tutorjuttuja ja kyseltäis kuulumisia ja sellasta kivaa:) Sit valmistaudun henkisesti seuraavaan päivään, koska sit alkaa arkielämä. Tanssitunnit opistollaki alkaa heti maanantaina. Oonkohan valmis palaamaan hektiseen elämään? Let's hope so. Aina voitte rukoilla mun puolesta:)
_________________________________________________________________________________

Up above you can see some of my newly bought items. Oh yeah. Pretty nice, and not that expensive either;) Today sucked. I didn't do anything. Well I mean I did do things, but I didn't leave the house. And I regret it a lot.- I spent a lot of time on the computer, and watching tv, but I also had to clean the bathroom and make dinner for everyone. Stupid me. But this day did have good things too. I made good food for a change, hung out with my cat, worked out (mostly abs), talked with Micah on the phone a few times and watched Ellen DeGeneres on tv with my mom. She's funny.

Tomorrow is Saturday. I have no plans whatsoever. I'd like to do something awesome for the sake of the 2nd last day of the holiday! Emilia is coming home in the evening and she promised to cut my hair a little shorter, but besides that I need something active to do during the day. I'd like to skype with friends and go for a walk/jog. I actually could wake up earlier..like at 10am? Because then I would have more time to do things and the day would feel longer....

On sunday I'm going to meet up with my friends from school and we'll share about our summer experiences and talk about the tutor- "work" with the new students coming to our high school this year. I'm a tutor. Weiiirrrrdd. Anywaaay that'll be nice seeing everyone:) But besides that I don't have any plans. Just getting mentally ready for the next day when everyday life kicks in again. Back to all the hectic stuff. Dance starts immidiately on monday. I wonder if I'm ready for everything? I really truly hope so. You can always pray for me:)
:) Spread the love.

2 kommenttia:

 1. Sulla on Kata tosi ihana blogi, se on vaa hassua kun vaikutat niin iloiselta, ja eloiselta ja semmoiselta ihmiseltä että tää sun blogi on tosi synkän värinen, ei jotenki kuvasta sun olemusta:Dmutta tän ei ollut tarkoitus olla mikään loukkaava kommentti, tykkään tästä toki näinkin ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! tää mun blogi on ehkä ittessään tosi synkän värinen, mutta se johtuu siitä, että ku laitan nii paljon erivärisiä kuvia ja sellasta ni en halua että blogin tausta häiriköi kuvia :D jos ymmärrät mitä tarkotanXD

   joo en loukkaantunu, ihana kuulla palautetta;)

   mutta kiitos ja kumarrus!<3

   Poista