maanantai 19. elokuuta 2013

happydappydooodaaa

Yo homies!

On maanantai ja mulla on hyvä fiilis!
Koulupäivä oli pitkänpitkä, mutta ei se mitään, sekin on nyt takanapäin.
Milla ja mä kuljettiin yhtä matkaa kotoa kouluun ja koulusta kotiin. Kotimatkalla saatiin ilmaiset red bullit ja ennen sitä käytiin mäkkärissä jätskillä ja burgerilla.
Tänään satoi ja satoi kun koulussa oltiin, mutta nyt aurinko paistaa ihanasti ja kostee ruoho näyttää kauniilta ja kimaltelevalta.
Nyt kuuntelen ylkkäbiisejä ja nautin äitin ja iskän seurasta. Ollaan täällä kolmestaan.
Pian lähen jazztunnille Millan kaa ja sit on päivän menot pulkassa.
Illalla aattelin laskea matikkaa. Koska en osannu täysin laskea tän päivän laskuja tunnilla.
Oltiin tänään hissa4 ryhmän kanssa vanhainkodissa haastattelemassa vanhuksia sota-ajasta ja lapsuudesta. Se mummo jota mun ryhmä haastatteli oli ihana^^ se kerto kyyneleet silmissä kuinka kiitollinen se on sen lapsesta ja lapsenlapsista ja kuinka sen veljet ja sisko tuli kaikki hengissä sodasta kotiin hevosen kera ja kuinka peräsuoli valahti aina välillä alas.XD ihana.

Koulussa oli tänään spaghettia.
_______________________________________________________

Yo homies!

It's monday and I'm feeling awesome!
My school day was long oh, so long, but it's no problem now, because it's behind me.
Milla and I went to school and back together and on our way home, we got free red bulls and before that we went to mc'donalds for a burger and ice cream.
It rained and rained today while we were at school, but now the sun is shining and the moist grass looks so pretty and it's glimmering in the sunlight.
I'm listening to worship songs and hanging out with my parents. It's just the three of us right now.
Soon I'll be going to my jazzclass with Milla and then my stuff for today is done.
I'm planning on counting math when I get back home, because I didn't really understand everything we counted at school today.
My history course 4 went to interview old people today. We asked them questions about the war and their childhood. The granny my group was interviewing was so adorable^^. She had tears in her eyes when she told us how thankful she was of her child and grandchildren, and how her brothers and sister all came back home alive after the war (even their horse came back). She also told us how her rectum used to drop inside of her body.XD lovely.

We had spaghetti at school today.


This is the power of Christ me.^^ <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti