sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Blackout party @Lutakko


                        

                        

                        

       

        
Eilen oltiin tyttöporukalla Lutakon Blackout partyissa ja oli tosi kivaa! Tanssittiin niiiiiin paljon ja reviteltiin oikein kunnolla siellä, toisin ku moni muu...Mun jalat oli niin kuolleet sen yli 4 tunnin tanssimisen jälkeen, mut se oli kyllä sen arvoista! oikeesti. 

Oli kyllä surullista nähä kuinka moni nuori oli juonu. Siellä oli huippua, vaikkei me oltukkaa kännissä ja on varmasti paljon kivempi tanssia kun oma kroppa on täysin hallinnassa. Mut nojoo ei kauhee moni sinne tanssimaan tullu, vaan ihan muista syistä. you know.

Nojaa jokaisella omat hupinsa. Tykkäsin silti tosi paljon!:) Jalat on vieläki tosi kipeet. Eilen aamulla olin vielä keskellä metsää ja vaelsin n.4 km vielä pois sieltä, et kyllä jalat oli kovilla. Teen muuten siitä vaelluksesta postauksen myöhemmin, koska mun kaverit lähettää mulle eka kuvia siitä. ;) Mutta pakko mun on sanoa että se oli yks maailman parhaimmista ja hirveimmistä kokemuksista ikinä:D

Tänään työstän hissan tutkielmaa suomen evakoista. jee. 

Kivaa päivää kaikille!<3
_______________________________________________________

Yesterday we were at a Blackout party in Lutakko. It was a blast! We just danced and danced and burned up the floor with our moves;) hahah. We actually danced, unlike most of the other people there...My feet were so worn out after doing that for over 4 hours, but it was definately worth it! for sure.

It was sad to see how many teenagers were wasted. We had an awesome time, and though we weren't drunk I bet it's way more fun to be able to have your body in control while dancing. Well I'm not judging anyone. Many came there for different reasons, good ones and bad ones. you know.

Anyway, everyone has their own kinda fun I guess. But yeah, I enjoyed it a lot!:) My feet still hurt. I was still in a forest in the middle of nowhere yesterday morning, hiked out of there for 4km and went to that party in the evening, so yeah naturally my feet would be pretty dead by the time I went to bed. I'll be posting about the hiking trip later, as soon as my friends send me some of the pictures they took while we were there. But I gotta say it was the best and the worst experience ever:D

I'll be working on my history project today. yippee.

Have a great day everyone!<3

6 kommenttia:

 1. Mitä noista bileistä voikaan oottaa koska tietysti kaikki juo :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko että mulle se oli uutta, koska kyseessä oli alkoholittomat bileet. Ja öö ei kaikki -tietysti- juo?:D

   Mutjoo hyvä mun on mitään sanoa, ku en hirveesti tommosissa jutuissa käy:)

   Poista
  2. Jooo siis sitä mä vaan tarkotin yleisesti ottaen että jotkut ketkä menee sinne niin yleensä juo tollasissa tapahtumissa ja se on niin ennalta arvattavaa :D ei siis tietenkää kaikki.

   Poista
  3. aaaa okeeeei:D no mulle se ei ollu ennalta arvattavaa :P mut nyt tajusin XD

   Poista