maanantai 23. syyskuuta 2013

mixed up feelings.
Mulla oli kiva viikonloppu! Se kesti 3 päivää, koska perjantaina mulla ei ollu koetta.

Perjantaina siis laiskottelin ja nautin yksinäisuudestä ja musiikista. Sit siivosin ja tein ruuan. Illalla datasin ja sit luin sitä Daniel Kolendan "Elä ennen kuin kuolet"- kirjaa. Tykkään paljon. Meidät on pelastettu palvelemaan. (niin hyvin sanottu) Daniel Kolenda on huippu!

Lauantaina meillä oli serkkuilta Maijun luona Keljossa ja oli tosi kivaa. Tehtiin tortilloja ja mutakakkua ja syötiin muita herkkuja (mm. jäätelöä ähkyyn asti.) Katottiin "Marley & Me"- leffa ja se on ihana! vaikkakin päättyy surullisesti kun se Marley kuolee..(se on koira) :( snif.

Sit mentiin bussilla ilmatteeks kotiin ja suoraan Empulle yöks. Syötiin lisää namia ja oli kiva hengata sillä porukalla pitkästä aikaa vaikkakin Milla puuttu. Katottiin leffoja ja naurettiin ja puhuttiin ja muuta semmosta. Mentiin 4 jälkeen nukkumaan ja herättiin 11, koska Nellin ja mun piti mennä syömään aamupala kotiin, koska meillä oli brunssi (munakasta, pekonia yms) slurps.


I had a great weekend! It was 3 days long, because I didn't have an exam on friday.

So on friday I just enjoyed being alone and listening to music. Then I just cleaned and made dinner later. In the evening I was on the computer and after that I read the "Live before you die" (Daniel Kolenda)- book. I like it a lot. We've been saved to serve. (so well said) Daniel Kolenda is awesome!

Saturday was great as well. We had a cousins- girls night at Maiju's house in Keljo. Had a lot of fun. We made tortillas and mudcake. But of course we ate a lot of other crap also hahah. (like for example we ate enough ice- cream to last a lifetime). We watched the movie "Marley & Me and I love it! Though it has a really sad ending when Marley dies. (he's a dog) :( snif.

Then we went home by bus for free. And as we got home we went immidiately to Emppu's house for a sleepover. Ate more stuff and it was nice to hang out with that group of friends after not seeing them in a while. Though Milla wasn't there. We watched movies, talked and such. Went to bed after 4am and woke up at 11 to go eat breakfast at home. Because mom had made brunch for some church people that were visiting, so Nelli and I went to eat it also. (eggs, bacon..you know;D) yummy.Nyt on kuitenkin maanantai ja ei oo ollu mitenkään ihana päivä. 

Koulussa olin tosi väsyny, varsinki ku koko liikka-info- tunti meni fatboy:lla maatessa. Sit ulkona sato kokoajan ja se vaan pahens mun väsymystä. Mun lihakset oli kipeet ja niiskutin koko ajan.

Koulun jälkeen yritettiin Emilian kaa varata taas kirpparipöytä mut ei ollu pöytiä vapaana, ni lähin kovalla kiireellä polkemaan mun opetustunnille joka oikeestaan suju tosi hyvin, koska mun oppilaat on huippuja!

Sen jälkeen poljin sateessa väsyneenä kotiin ja söin karjalanpiirakan. Sit iskä tuli kotiin Pippurin kanssa, koska ne oli käyny just eläinlääkärissä.(Iskä pyöräili ja Pippuri oli tarakalla ja se oli kuulemma "laulanu" eli huutanu ja kiljunu koko matkan kotoa lääkäriinxddd) Iskä nauro kyyneleet silmissä kun se kerto tota:'D Mutnii sieltä eläinlääkäristä ei tullu kuitenkaa hyviä uutisia...Pippuri painaa enää 3kg, sille tuli 2 lääkereseptiä lisää eli nyt niitä on yheensä 3. Pippurin munuaisongelma on pahentumassa. Iskä sano et jos se ei reagoi niihin lääkkeisiin mitenkään, ni se voi kuolla ja piakkoin:(
  pelottavaa. enkä halua ajatella sitä. 

päivä kerrallaan.

(anteeks jos tää postaus on ollu sekava?)

Hyvää Yötä<3
-Kata
_________________________

So it's monday now and it hasn't been so great.

I was really tired at school, especially during our gym-info class as I was laying on one of the fatboy- mattresses. It has been raining all day and that just made me feel even more tired. My muscles have been sore as well and my nose is running. snffle*snifle*

After school Emilia and I tried to reserve a thrift shop- table again, but there were no tables available. Next, I rode my bike really fast to be in time for my dance- teaching lesson (which was really successful again, because my students are great!)

Afterwards I rode my bike home in the rain. I was tired and as I got home I had a snack. Then my dad and Pippuri (our cat) came home. They had been at the vet. My dad had Pippuri in a cage on his bike rack as they biked to the vet and back. Apparently Pippuri had been "singing" the whole time they were on the bike. But actually he had been screaming and shouting for his life.(he was scared and angry) My dad laughed with tears in his eyes as he told us about tha txdd weirdo. hahahahah.
Anyway they didn't get any good news from the vet though....Pippuri weighs only 3kg anymore, he got 2 new medicine prescriptions and his kidneys are getting worse. Dad said if Pippuri doesn't react to the medicine, then he will die...and soon.:(
It's scary. I don't want to think about it.

One day at a time.

(sorry about this post being really confusing?)

Good Night<3
-Kata

p.s. seuratkaa/ follow

[millajuliah, nnellielisabeth& eemilialeah (Instagram)]
4 kommenttia:

 1. ihana sun blogi! :) & hei minkä merkkinen toi sun kone on ja onko se ollu hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos!:) tää on HP ja on loistava!^^

   Poista
 2. Sut on haastettu!
  http://muuuuumilaakso.blogspot.fi/

  VastaaPoista