tiistai 12. marraskuuta 2013

Yolaa

Kivaa Tiistai- iltapäivää ihmiset!

Mulla oli täydellisen ihana viikonloppu! Lauantaina oli Piksun 50- vuotis syntymäpäivägaala- tanssiaiset ja siellä oli niin parasta! Juhlissa oli yli 200 vierasta ja alussa oli tosi linnanjuhlameininki, mut sit siitä muodostu tanssiaisfiilis ja tykkäsin! Oli kiva tanssia kaikkia paritanssijuttuja ja ryhmätansseja ja vuorovaikuttaa erilaisten ihmisten kanssa:) Oli niin prinsessaolo siinä mekossa ja kun näki niin paljon upeita iltapukuja toisilla naisilla ja ah<3 Pojatki näytti oikein komeilta niitten puvuissa. Kaikki oltiin prinsessoja ja prinssejä. Niitähän me periaatteessa ollaan muutenki, sillä ollaan kaikki Jeesuksen pikku prinsessoja ja prinssejä^^hih.

Sunnuntaina sitten vietettiin isänpäivää. Mä leivoin iskälle lahjaks daim- suklaamuffinsseja ja askartelin kivan kortin. Iskä on niin rakas mulle.<3 Illalla iskä ja äiti meni kirkkoon ja me mentiin kaveriporukalla Millalle syömään herkkuja ja kattomaan ihania romanttisia leffoja. Pakko sanoa että Jane Austening "Janen Jalanjäljillä"- elokuva on ihana!

Kohta lähden harkkoihin ja sit kotiin kukkumaan nukkumaan. Moro!<3
_________________________________________________________________

A jolly good Tuesday- afternoon guys!

I had the perfect weekend! Piksu had her 50th birthday-gala-ball on saturday and it was amazing! There were over 200 guests and in the beginning it felt like a presidential gala, but then it turned into a real ball-mode and I loved it! It was fun to dance all these different kinds of couple dancing routines and group dances and just interact with all the different people there:) I felt like a princess in my gown and when I saw all the other women in their gowns it was such a pretty sight!<3 The men and boys looked really smart and handsome in their suits too.We were all princesses and princes. Well we're actually them anyway, because we're all God's little princesses and princes.^^ hih.

Father's day was on Sunday. I baked him daim-chocolate muffins as a gift and crafted a nice card too. My dad is so dear to me<3 In the evening mom and dad went to church and we went to milla's house to hang out with friends and watch romantic movies while eating junkfood. I gotta say that the Jane Austen movie "Becoming Jane"- is so good!

I'm going to dance soon and then I come home and sleep peep sleep. Babaih!<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti