torstai 1. toukokuuta 2014

Vappuaatto 30.4

Eilen oli siis Vappuaatto. Mulla oli lyhyt koulupäivä, jonka jälkeen tulin kotiin päiväunille ja kattomaan Monk- sarjaa koneelta. Illemmalla lähettin Empun ja Nellin kaa Millalle vappupirskeisiin. Siellä sit yhessä hengailtiin, katottiin Mr.Bean piirrettyjä, saatiin kivoja kampauksia Emmiltä ja syötiin nakkeja, ranskiksia ja munkkeja. Katottiin koneelta vanhoja kuvia ja videoita ja oli tosi hauskaa! Latsu tuli sinne sit joskus about 10 aikaan ja sit lähettii joskus vähä ennen 11 yötivoliin.

Tivolissa oli kivaa! Emppu ja Latsu oli ainoot jotka osti pari lippua laitteisiin, mut Jumala päättiki yllättää meijät positiivisesti ja päästii kaikki illan lopuks yhteen laitteeseen ilmaseks. Twister on paras. Ainii ja ostin Nellille ja ittelleni vielä metrilakutki. nam.

Tivolin jälkee meijät heitettii autolla kotiin ja olin ehtiny olla ehkä vartin kotona ku mun puhelin soi ja katoin et Valtteri soittaa. Vastasin ja siel oliki Leo ja se kyseli et missä mennää ja mikä meininki. Sit sovittii et lähetää hengaa meijän pihalle tai jotai, mut ku pojat tuli ni joo, hengattii pihas ehkä puol tuntii ja siin ehti Emppu ja Nelliki tulla messiin ja sit päätettii lähtee hakee mäkkiruokaa. Mentii McDriveen ja sit Valtsu vei meijät yhtee korkeeseen paikkaan josta näki tosi hienosti kaupungin valot. Siellä sit katteltii näkymiä ja syötii hamppareita. Lähettii sen jälkee Leolle hengaamaan ja oli oikeesti tosi hauskaa tehä vaihteeks jotai spontaanimpaa. Tultiin sit kotiin 4 maissa ja ne kolme tuntii mitä oltii hengattu oli menny tosi hitaasti ja tuntu tosi pitkältä ajalta ja se oli kivaa :D jeee.

Hyppäsin suoraan sänkyyn ja nukahin heti.

Aamulla äiti teki meille pekonia, paahtoleipää ja munakasta<3333

Illalla mennää sit kaikki kirkolle, eiksje?;) Sinne tulee Anton Laurila ja sen bändi vetämään ylistystä. Meillä on touching Heaven ilta, eli me oikeesti vaa saadaan ylistää sydämmemme kyllyydestä ja rukoilla yhessä. Parhautta. "Dude, we're in da christian brotherhood" yeah. Eli kaikki messiin! Can't wait.

Ja kivaa vappua kaikille! Olkaa siunattuja ja ottakaa iisisti. Toivottavasti muistatte kaiken vapustanne, ettei käy nii kurjasti et teijän muistikuvat oo täynnä "mustia aukkoja". Just saying:) Juopottelusta puheenollen, ihmeteltiin eilen sitä kuinka katuvalot oli pois päältä koko yön. Vappuyönä just luulis, että ois valoja vähä enemmän päällä, ku porukka harhailee vaikka missä:D mutjoo kivaa päivää kaikki!<3

-Kata
Kuvat on otettu pari viikkoa sitten satamassa:)
Emilialla on mun kamera mukana Ruotsissa, ku se on siellä iskän kaa, ni en voinu ottaa eilen kuvia.

             
            
            
                              - No translation today. This post is just about a finnish holiday. And what I did yesterday. Just be blessed guys and don't get too wasted!:) <3

2 kommenttia:

  1. Pakko korjata et vappuaatto oli 30.4 eikä 31. :D

    VastaaPoista
  2. Oaoaoaoa niimpäs oliki :D kiitti!

    VastaaPoista